AI Workshop

Wij helpen jouw bedrijf boven zichzelf uit te stijgen met artificial intelligence

Vanwege de uitbraak van COVID-19 (corona-virus) zijn onze workshops helaas geannuleerd tot latere berichtgeving.

Er worden voorspellingen gedaan dat artificial intelligence (AI) een grotere impact gaat hebben dan het internet. AI wordt zelfs al vergeleken met het nieuwe elektriciteit en data wordt gezien als het nieuwe goud. Onder andere op het gebied van sales, marketing en de interactie met klanten gaat artificial intelligence zorgen voor betere schaalbaarheid van producten en diensten, kostenbesparingen en nieuwe groeikansen. Met de AI workshop krijg je inzicht in de kansen van artificial intelligence voor jouw bedrijf.

Bouw aan een AI visie voor jouw bedrijf met de Artificial Intelligence Workshop

De SGNM AI Workshop maakt artificial intelligence toegankelijk en helpt je om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Artificial intelligence is een fantastisch middel, maar uiteraard geen doel op zich. Door de klant centraal te stellen en vervolgens na te denken over kansen met AI, zorgen we dat artificial intelligence échte toegevoegde waarde biedt voor jouw bedrijf.

Hoe ziet de AI Workshop eruit?

1. Kennis over artificial intelligence

We peilen de kennis over AI bij de deelnemers en inventariseren de vragen en onduidelijkheden die er bestaan. Dit nemen we mee in de rest van de workshop, zodat we deze vragen kunnen beantwoorden.

2. Artificial intelligence in perspectief

We leggen uit hoe AI technisch gezien werkt en wat dit in de toekomst gaat betekenen. We plaatsen AI in een bredere context, waarin we laten zien waar de ontwikkeling naartoe gaat. Vervolgens zoomen we in op de toepassingen van AI op dit moment. Hierbij tonen we veel inspirerende voorbeelden van bedrijven die hier al succesvol mee bezig zijn.

3. Aan de slag met artificial intelligence

Een goede manier om te begrijpen hoe artificial intelligence werkt en wat je ermee kunt doen, is door er zelf mee aan de slag te gaan. Daarom bouwen we ter plekke zelf een (eenvoudig) AI systeem dat door middel van beeldherkenning foto’s kan analyseren en herkennen. Zo laten we de deelnemers op een interactieve manier actief kennismaken met AI.

4. Hoe implementeer je AI in je organisatie?

Om succesvol aan de slag te gaan met AI, is het belangrijk om AI onderdeel te maken van je strategie. We bespreken hoe je hier als bedrijf het beste mee om kunt gaan vanuit verschillende perspectieven. Zo kijken we naar het strategische aspect en naar de implicaties die AI heeft voor je organisatie. 

Met dit workshopprogramma helpen we bedrijven om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en kansen van artificial intelligence. Onze workshops zijn echter altijd maatwerk en worden volledig aangepast naar specifieke wensen en uitdagingen. 

Video afspelen

Beschikbare data

Workshop:
Aan de slag met artificial intelligence

21 april 2020 - 13:30 uur
Altijd op maat voor jouw bedrijf

Workshop:
Aan de slag met artificial intelligence

22 april 2020 - 13:30 uur
Altijd op maat voor jouw bedrijf

€ 695 - max. 3 personen

Workshop:
Aan de slag met artificial intelligence

24 april 2020 - 13:30 uur
Altijd op maat voor jouw bedrijf

€ 695 - max. 3 personen

€ 695 - max. 3 personen

Denk met je hele bedrijf na over de kansen van AI met de Artificial Intelligence Canvas

Download de gratis tool:
Artificial Intelligence Canvas

Zo zorg je dat je hele bedrijf meedenkt over AI

Nieuws, blogs & video's

Leer alles over Artifical Intelligence

artificial intelligence marketing

Artificial Intelligence en marketing, een perfecte match?

Wetenschappers en ingenieurs dromen al jarenlang van het maken van computers met mensachtige zintuigen en besluitvormingsmogelijkheden. Hoewel dit nog een verre droom blijft, zijn er …

Bekijk artikel →
nieuwe google analytics

Een nieuwe versie van Google Analytics: dit moet je weten over GA4

Een nieuwe versie van Google Analytics is nu beschikbaar: GA4. Meer gebruik van artificial intelligence, betere privacy en diepere inzichten in je doelgroep, hierom draait …

Bekijk artikel →
businessman-hand-touching-virtual-screen-artificial-intelligence-technology-icon-over-the-network_t20_gRV27Y

Artificial intelligence – onmisbare schakel bij klantenservice?

Hoe handig zou het zijn als software voor jou voorspelt welke vraag een klant gaat stellen? En hoe tof is het als deze software dan ook nog eens een passend antwoord formuleert? In dit artikel ga ik in op hoe je als bedrijf een snellere reactietijd kunt opbouwen met de hulp van artificial intelligence (AI).

Bekijk artikel →
recruitment chatbot

2 voorbeelden van bedrijven die met een chatbot hun recruitmentproces verbeteren

Op het gebied van recruitment biedt een chatbot de uitkomst. Bekijk twee voorbeelden van bedrijven die een recruitment chatbot op een slimme manier inzetten.

Bekijk artikel →
Chatbot

Verbeter de candidate experience met chatbots

Stel de kandidaat centraal in jouw recruitment strategie. Met een chatbot verbeter je de interactie die kandidaten hebben met jouw bedrijf. Lees verder hoe.

Bekijk artikel →
Schermafbeelding 2020-02-24 om 14 (1)

Hoe je met chatbots zorgt voor betere sales, marketing én support

Chatbots worden nog vaak gezien als een middel om je klantenservice te ondersteunen, maar de kracht van chatbots is veel groter dan alleen het gebied van service. Met een goede chatbot kun je de complete interactie met je klanten naar een hoger level tillen. Lees hier hoe je dat doet.

Bekijk artikel →
Concert

AI het creatieve brein achter nieuwe hit van Travis Scott?

Developers creëerden een AI-bot die zichzelf binnen twee weken aan de hand van de discografie en videoclips van Travis Scott ‘slim’ is gaan maken. Dit leverde verrassende, maar ook hilarische resultaten op.

Bekijk artikel →
web development

Web development in 2020: bouw een data driven customer experience machine

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar een moderne website draait allereerst om het vervullen van behoeftes van je (toekomstige) klanten. Te vaak worden websites nog gezien als een digitale flyer waar je bezoekers vraagt om contact met je op te nemen via een contactformulier. Zie websites juist als een kans om de interactie aan te gaan met je klant.

Bekijk artikel →
artificialintelligence

Welke data kun je gebruiken om aan de slag te gaan met artificial intelligence?

Artificial intelligence helpt je om inzicht te krijgen in patronen binnen grote hoeveelheden data. Lees hier tips om te starten met artificial intelligence.

Bekijk artikel →
Schermafbeelding 2019-11-11 om 15.47.06

Wat je nu moet doen om als MKB bedrijf de eerste stap te zetten met artificial intelligence

De ontwikkeling van AI gaat razendsnel en gaat grote gevolgen hebben voor allerlei industrieën en bedrijven. Lees hier wat je als MKB bedrijf moet doen om van start te gaan met artificial intelligence.

Bekijk artikel →
blur-colorful-colors-2404959 (1)

AI dé belangrijkste pijler van de nieuwe strategie van Nike

De schoenengigant Nike heeft onlangs de ontwikkelaar van een e-commerce AI-tool gekocht om de machine learning van zijn online-shop te verbeteren. De overname is onderdeel …

Bekijk artikel →