Growth Hacking Workshop

Leer hoe je je bedrijf slim kunt laten groeien met growth hacking

Vanwege de uitbraak van COVID-19 (corona-virus) zijn onze workshops helaas geannuleerd tot latere berichtgeving.

In de digitale wereld is het meer dan ooit essentieel om je klant centraal te stellen en je bedrijf te ontwikkelen op basis van diens behoeftes. Vergeleken met traditionele vormen van marketing, draait growth hacking veel meer om het uitvoeren van experimenteren en vervolgens kijken naar data én de feedback van je klant om te achterhalen wat wel werkt en wat niet werkt. Zo speel je veel beter in op de behoeftes van je klant en laat jij jouw bedrijf structureel groeien.

Stage design SGNM Arnhem: in dit kantoor kom je terecht

Laat je bedrijf groeien met de Growth Hacking Workshop

In de ‘Growth Hacking Workshop’ vertellen wij je hoe jij jouw marketing slim kunt inrichten. We laten zien welke growth hacking experimenten je kunt starten en hoe je dat het beste kunt aanpakken. We geven inzicht in nieuwe technologieën zoals artificial intelligence, chatbots en data driven oplossingen en vertellen en hoe je jouw bedrijf organiseert om hier succesvol mee aan de slag te gaan. Door de klant centraal te stellen en vervolgens na te denken over kansen, zorgen we dat je je bedrijf écht laat groeien met growth hacking.

Hoe ziet de Growth Hacking Workshop eruit?

1. Growth hacking in perspectief

Wat is growth hacking nu precies en uit welke elementen bestaat het? We laten zien hoe verschillende gebieden als marketing, creativiteit, experimenten, data, automatisering en technologie samenkomen tot het vakgebied growth hacking. We plaatsen growth hacking in een bredere context van trends en nieuwe ontwikkelingen die een steeds grotere rol gaan spelen voor ieder bedrijf.

2. Growth hacking in dienst van de customer experience

Succesvolle growth hacking draait om een constante focus op de beste customer experience. Hoe zorg je ervoor dat je product zo goed mogelijk aansluit bij de behoeftes van je doelgroep? En hoe vertaalt zich dit in ultieme klantervaringen? Pas daarna is het waardevol om te experimenteren met growth hacking oplossingen. 

3. Inzicht in growth hacking tools en experimenten

We geven een kijkje achter de schermen en laten zien wat je allemaal concreet kunt doen met growth hacking. Zo krijg je als bedrijf inzicht in de wereld van growth hacking en in concrete kansen om jouw bedrijf te laten groeien. Ook gaan we zelf aan de slag met een eerste growth hacking experiment. 

4. Hoe ga je aan de slag met growth hacking?

Het doel van de growth hacking workshop is dat je inzicht krijgt in hoe je met growth hacking echte waarde toevoegt aan je doelgroep, je inzicht krijgt over de tools en experimenten die hierbij kunnen helpen én dat je weet hoe je hier morgen mee aan de slag kunt. We geven concrete tips en leggen uit hoe je je organisatie inricht om te profiteren van growth hacking. 

Met dit workshopprogramma helpen we bedrijven om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en kansen van growth hacking. Onze workshops zijn echter altijd maatwerk en worden volledig aangepast naar specifieke wensen en uitdagingen. 

Video afspelen

Beschikbare data

Workshop:
Aan de slag met growth hacking

21 april 2020 - 13:30 uur
Altijd op maat voor jouw bedrijf

Workshop:
Aan de slag met growth hacking

22 april 2020 - 13:30 uur
Altijd op maat voor jouw bedrijf

€ 695 - max. 3 personen

Workshop:
Aan de slag met growth hacking

24 april 2020 - 13:30 uur
Altijd op maat voor jouw bedrijf

€ 695 - max. 3 personen

€ 695 - max. 3 personen

Denk met je hele bedrijf na over de kansen van AI met de Artificial Intelligence Canvas

Download de gratis tool:
Artificial Intelligence Canvas

Zo zorg je dat je hele bedrijf meedenkt over AI

Nieuws, blogs & video's

Leer alles over Growth Hacking

nieuwe google analytics

Een nieuwe versie van Google Analytics: dit moet je weten over GA4

Een nieuwe versie van Google Analytics is nu beschikbaar: GA4. Meer gebruik van artificial intelligence, betere privacy en diepere inzichten in je doelgroep, hierom draait …

Bekijk artikel →
gratis google shopping voor je webshop

Gratis Google Shopping inzetten? Zo haal je het maximale uit je webshop

Voorheen kon je voor jouw webshop alleen zichtbaarheid creëren in Google Shopping als je betaalde advertenties had in Google Ads. Goed nieuws: daar komt nu …

Bekijk artikel →
B2B e-commerce

5 voordelen van een B2B e-commerce platform

Benieuwd hoe B2B e-commerce de efficiëntie en effectiviteit van jouw verkoopinspanningen kan verbeteren? Bekijk hier 5 belangrijke voordelen.

Bekijk artikel →
online marketing tijdens corona

Online marketing in coronatijden – Wat eerdere recessies ons hebben geleerd

We bevinden ons volop in een zogenoemde #coronarecessie met ongekende economische gevolgen. Hoe ga je hier als ondernemer mee om?

Bekijk artikel →
growth hacking strategieën Uber

Dit leert Uber je over slimme growth hacking strategieën

Uber is een iconisch voorbeeld van zeer geslaagde growth hacking strategieën. Lees hier hoe zij als start-up in een korte tijd wereldberoemd zijn geworden.

Bekijk artikel →
AI-marketingteams

Growth hacking en de komst van AI-marketingteams: een kijkje in de toekomst

Artificial Intelligence (AI) is een hot topic voor marketeers en voor de mensen die in marketingorganisaties werken. Is het gebruik van AI een hippe trend en zijn we dit over een paar jaar alweer vergeten? Of zijn AI-marketingteams een onontkoombaar onderdeel van onze toekomst?

Bekijk artikel →
T-shaped professionals meeting

Waarom jouw bedrijf T-shaped marketing professionals nodig heeft

T-shaped marketing professionals zijn in de afgelopen jaren steeds relevanter geworden. Wat zijn T-shaped marketeers en hoe laten ze jouw bedrijf groeien? Lees het hier.

Bekijk artikel →
verschil traditionele marketing en growth hacking

Traditionele marketing vs growth hacking, wat zijn de verschillen? [Infographic]

Wat zijn precies de verschillen tussen de traditionele marketingaanpak en growth hacking? Vergelijk de verschillende methodes via onze infograpic!

Bekijk artikel →
Schermafbeelding 2019-12-09 om 12.32.46

De ultieme growth hacking strategie voor jouw bedrijf

Vergeleken met traditionele vormen van marketing, draait growth hacking veel meer om het uitvoeren van experimenteren en vervolgens kijken naar wat werkt en wat niet werkt.

Bekijk artikel →
Growth hacking mindset voor start-ups

Explosief groeien met jouw start-up? Dit zijn de basics voor een growth hacking mindset

Snelle groei zonder enorme investeringen? Voor talloze succesvolle start-ups als bijvoorbeeld Dropbox is dat is het resultaat van growth hacking. Hoe zet jij de growth …

Bekijk artikel →
EmailBenchmarking_Article_Hero_2670

Benchmarks in e-mailmarketing

Vergelijk hoe je e-mailmarketing het doet met de gemiddelden van duizenden Mailchimp-gebruikers. Voor veel van onze partners gebruiken we Mailchimp om e-mailmarketing te bedrijven. Niets …

Bekijk artikel →
growth hacking skills

Wanneer ben je een growth hacker? Dit zijn de ultieme growth hacking skills

Wil je zelf growth hacking toepassen op jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar een growth hacker als toevoeging aan je huidige team? Wat …

Bekijk artikel →