Apple introduceert AI-aangedreven fotofunctie

Levi Raja Boean
Levi Raja Boean
Operations Manager
Levi Raja Boean
Levi Raja Boean
Operations Manager

Apple staat op het punt een nieuwe software-update door te voeren (iOS 13.2) met daarin een nieuwe AI-aangedreven fotofunctie verwerkt. De functie, genaamd Deep Fusion, gaat foto’s die gemaakt worden met een iPhone naar een hoger level tillen. En dat alles met behulp van Artificial Intelligence.

De functionaliteit, ondersteund door AI, wordt nog door geen enkele mobiele telefoon ontwikkelaar gebruikt. AI wordt in de nieuwe functie gebruikt om meerdere belichtingen samen te voegen. Met behulp van machine learning legt Deep Fusion complexe texturen (huid, wolken, bladen etc.) vast op pixelniveau om de foto in kwaliteit sterk te laten verbeteren. De nieuwe functie wordt automatisch geactiveerd in specifieke situaties, afhankelijk van de lichtbron. Iphone-bezitters gaan in het gebruik niet merken dat de nieuwe functionaliteit er is, alleen gaan zij zien dat de foto’s beter van kwaliteit worden.    

Meer lezen over hoe Apple Artificial Intelligence inzet om de foto-functie te verbeteren? Lees het artikel hier: https://cutt.ly/7epyz7F.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
small_c_popup.png

Bedankt voor het lezen!

Meld je aan voor updates over onze onderzoeken, expert blogs en nieuws. Ook houden we je op de hoogte van aankomende events.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.