Financieel adviseur kiest voor digital first.

Claim jouw digitale positie.

Digitale strategie

Financieringsgilde

100+ Kwalitatieve leads

Inmiddels 20 adviseurs

Hoge naamsbekendheid

De uitdaging

Hoe onderscheiden wij Financieringsgilde van de vele aanbieders van financiële oplossingen?

Waar veel banken ervoor kiezen hun eigen oplossingen centraal te stellen, heeft SGNM er tijdens de strategiebepaling samen met Financieringsgilde voor gekozen om een model te ontwikkelen waarin niet het aanbod van de bank, maar de vraag van het MKB (de klant) centraal staat: “Hoe kan Financieringsgilde een MKB-ondernemer het beste helpen bij het realiseren van zijn doelen?”

De oplossing

Op die centrale vraag van het MKB hebben we vier antwoorden geformuleerd:

  1. Een adviseur
  2. Tijdwinst: je weet als ondernemer razendsnel waar je aan toe bent
  3. De grootste kans van slagen voor jou als ondernemer om financiering te vinden
  4. Het best passende product voor jou als ondernemer

Na het leggen van deze strategische basis, werd een online adviesplatform gecreëerd door SGNM. Dé plek waar ondernemers antwoorden vinden op de, in Google, meestgestelde financieringsvragen. Om dit te realiseren heeft SGNM de complete website www.financieringsgilde.nl ontworpen en gebouwd.

Over de klant

De adviseurs van Financieringsgilde adviseren, ondersteunen en begeleiden bedrijven tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte oplossing voor financieringsvraagstukken rond bijvoorbeeld machines, onroerend goed, voorraden etc. Zij zorgen er vanuit een onafhankelijke positie voor dat ondernemers de best passende financieringsvorm ontvangen die aansluit bij hun specifieke doelen en uitgangspositie.

Benieuwd wat SGNM voor jou kan betekenen?
Resultaten

Met een uitgekiende online marketingstrategie heeft Financieringsgilde in korte tijd een stevige positie verworven in de conservatieve bancaire sector, met een baanbrekend financieringsconcept voor MKB-bedrijven.

Mede door het partnership met SGNM werken er inmiddels bijna 20 adviseurs voor Financieringsgilde, geniet het platform een hoge naamsbekendheid binnen de Nederlandse bancaire sector en in ondernemend Nederland en groeit Financieringsgilde hard door.

“Dankzij SGNM heeft mijn bedrijf in relatief korte tijd een enorme naam opgebouwd, bij ondernemers”
ANDRÉ HENDRIKSEN
Oprichter Financieringsgilde
100+ kwalitatieve leads per maand
met meer dan 80 mogelijkheden

Op Financieringsgilde.nl vind je een online toolbox voor financieringsadvies met daarin de meest gestelde financiële vragen, inclusief de antwoorden, die goed vindbaar zijn gemaakt in Google. In de online toolbox is onder andere een calculatiemodel gecreëerd waarin eigenaren van MKB-bedrijven eenvoudig zelf hun financiële maandlasten per financieringstype kunnen berekenen.

Wij helpen je graag

Arie

Digital Transformation Consultant

arie@sgnm.nl

Joost

Omnichannel Account Director

joost@sgnm.nl

Sten

Digital Growth Consultant

sten@sgnm.nl