Excellente klant- en servicegerichtheid?

Customer support vacature

Jij hebt een klant- en servicegerichte houding, waarbij je zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat. Je communiceert makkelijk en helder met andere mensen. Je hebt dan ook graag veelvuldig contact met klanten. Zij leveren bij ons hun teksten, fotomaterialen en kant-en-klare advertentiematerialen aan voor verdere verwerking in de online en offline marketing- en mediacampagnes die we voor hen verzorgen. Jij zorgt ervoor dat het allemaal op tijd binnen is en je controleert wat klanten aanleveren op compleetheid en kwaliteit. Doen zich daarbij problemen voor, dan los je die samen met de klant op. Waar nodig in overleg met interne sales- en marketingcollega’s en soms met externe partijen zoals drukkerijen, vormgevers, redacties etc. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder of solliciteer direct op deze vacature voor medewerker customer support bij ons omnichannel marketingbureau!

SGNM:

Wij helpen succesvolle middelgrote en grote (internationale) bedrijven in heel Nederland met omnichannel marketing- en advertisingstrategieën en -campagnes. Onze klanten zijn allemaal bezig om met marketing en media hun bedrijf online en offline toekomstbestendig te maken. Samen met ons. Dat doen we vanuit Arnhem, met een hecht team van gedreven mensen.

Dit ga je doen als medewerker customer support bij SGNM:

 • Je zorgt ervoor dat marketingmaterialen zoals foto’s, teksten en kant en klare advertenties op tijd binnen komen voor verwerking in de juiste media- en/of marketingcampagnes.
 • Daarbij controleer je deze materialen op compleetheid en kwaliteit.
 • Waar nodig los je eventuele materiaalproblemen op met de klant en/of met de interne sales- en marketingcollega’s, met drukkerijen, designers, tekstschrijvers etc.
 • Heb je alle marketingmaterialen compleet, dan verwerk je deze. Dat betekent dat je ze volgens planning online zet, of aanlevert bij een drukkerij of bij een collega-marketeer die ze gebruikt in zijn of haar campagnes.
 • Voor de verwerking van bovenstaande materiaalstromen werk je met verschillende softwaresystemen zoals Google Ad Manager, Ad Portal, InSite, WordPress, Facebook Business, LinkedIn Business etc.
 • Waar nodig voorzie je klanten van statistieken over de voortgang van hun marketing- en mediacampagnes.

Dit ben jij

Voor deze customer support vacature zoeken we iemand die:

Wat vind je bij ons?

Jij zoekt een uitdagende baan. En natuurlijk ook een interessante en informele werkgever die je de kans geeft je verder te ontwikkelen. Herken je je hierin? Dan zit je bij ons goed! Werken bij SGNM betekent: 

Nieuws, blogs & video's

Lees alles van je nieuwe collega's
Wat is omnichannel?

Wat is omnichannel? Alles wat je wilt weten!

Omnichannel marketing: je komt het steeds vaker tegen. Maar wat is het nou eigenlijk precies? Wat is het verschil met multichannel en crosschannel? En waarom …

Bekijk artikel →
Vintage pile of cassette tapes with orange headphones on blue sofa

Nostalgiemarketing: de roep van de consument naar ‘die goeie oude tijd’

Ik zeg het eerlijk: wanneer ik een lijstje op social media voorbij zie komen in de trant van ‘Als je in de jaren 90 geboren …

Bekijk artikel →

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Heb je vragen?

  ‭(085) 003 03 34‬

  Vraag naar Arie van Loopik

  of e-mail arie@sgnm.nl