Online marketing strategie

Slimme en onderbouwde keuzes maken als je aan het werk gaat

Weet jij welke marketingmiddelen je moet inzetten?

Heb je een nieuwe website nodig, of zet je toch liever in op social media? Begin je met content marketing, of ga je adverteren op Facebook? Ga je je e-mailmarketing professionaliseren, of benader je jouw klanten met offline media? Google Adwords meer inzetten, of toch met LinkedIn aan de slag?

Als het je niet lukt om de juiste afweging te maken om resultaat uit je online marketingaanpak te halen; Als je geen idee hebt wat de sterktes en zwaktes van ieder marketingmiddel zijn; Als je niet weet hoe je elk middel in de praktijk moet inzetten; dan heb je een flink probleem.

Jij wilt toch ook de juiste marketingkeuzes maken?

Als je geen goed doordachte strategie voert, dan is de kans groot dat je jouw online aanpak niet werkend krijgt. Zonde van je tijd en geld… toch?

SGNM bepaalt samen met jou de juiste combinatie en inzet van marketingmiddelen

SGNM helpt je met je online marketing strategie en het schrijven van marketingplannen.

"Wij zorgen ervoor dat jij uitsluitend goed onderbouwde marketingbeslissingen neemt."

"Waarom wij de perfecte marketingpartner zijn voor de strategie van jouw bedrijf?"

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste marketingbeslissingen te nemen. Dit heeft alles te maken met de vraag welke marketingmiddelen je inzet om je marketingdoelen te behalen. Wij beschouwen het als ons specialisme om alle online mogelijkheden te kennen, erover te adviseren, toe te passen, maar ook om onze kennis daarover over te dragen. Afhankelijk van wat jij precies nodig hebt. Dat doen wij al meer dan 15 jaar.

Arie van Loopik
Ondernemer | Strateeg bij SGNM

Marketing Director

Sten Knaven

“Er zijn online zó ontzettend veel mogelijkheden. Als je niet oplet maak je snel keuzes waarbij je niet het onderste uit de kan haalt. Daarom is een goed overwogen strategie de basis van je online succes.

Onze klanten realiseerden zich dat ze voorheen zonder online marketing strategie en tactiek eigenlijk schoten met hagel.”

Dit kan SGNM voor jouw bedrijf betekenen:

Online marketingplan
vanaf € 2.950,-

Op basis van objectieve analyses en keiharde data de juiste mix en invulling van online marketingmiddelen bepalen.

Compleet marketingplan
vanaf € 3.500,-

Op basis van objectieve analyses en keiharde data de juiste mix en invulling van online en offline marketingmiddelen bepalen.