Organisatie

Met je hele organisatie voorop lopen in een snel veranderende digitale wereld.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt, disruptieve nieuwkomers en innovaties bij concurrenten: de digitale wereld verandert razendsnel en vraagt om een digitale manier van werken. Om een organisatie die kansen pakt, constant blijft bouwen en leert van zijn klanten om zo échte oplossingen te creëren.

Let’s get digital

SGNM adviseert en ondersteunt bij het bouwen van een digitaal bedrijf. Door het opzetten van implementatie-programma’s, workshops en trainingen voor bedrijven en hun medewerkers. Activiteiten die helpen om de digitale transformatie succesvol te laten verlopen en ervoor te zorgen dat je kunt blijven innoveren en groeien.

Hoe wij je helpen:

Digital business

SGNM zorgt dat bedrijven floreren in de digitale wereld. We stimuleren een innovatieve manier van denken om bedrijven te helpen starten met hun digitale transformatie. We adviseren bij het ontwikkelen en inrichten van de wendbare, flexibele manier van werken die nodig is om digitaal resultaat te kunnen boeken. Daarnaast helpen we bedrijven met het aangrijpen van kansen door samen nieuwe digitale startups te bouwen. Zo faciliteren we bedrijven bij alle relevante aspecten om digitaal succesvol te worden.

Workshops & trainingen

SGNM organiseert workshops en trainingen om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van een digitale mindset. We geven advies over het bouwen van een digitale cultuur en de inzet van growth hacking, artificial intelligence, marketing en alle andere instrumenten die bedrijven helpen om te groeien in de digitale wereld. Ook ontwikkelen we trainingsprogramma’s op maat om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie.

People & partnerships

Wij helpen bedrijven met het bouwen van digitale teams. Dit kan zijn door bestaande medewerkers op te leiden, maar ook door te helpen met het vinden van de juiste mensen. Ook werken wij zelf intensief samen met onze opdrachtgevers op structurele basis; waar dat wenselijk is ‘in-company’. Hierbij werken we over alle lagen van de organisatie samen, van managementniveau tot en met de uitvoering.