Workshops & Trainingen

Krijg grip op de digitale wereld met de workshops & trainingen van SGNM

Met onze workshops & trainingen krijg je inzicht in de belangrijkste digitale trends en hoe jouw bedrijf kan profiteren van deze kansen. Met praktische voorbeelden, tips, succescases en duidelijke stappen waar jij en jouw team mee verder kunnen. Zo leren we je heel concreet hoe je de digitale trends kunt benutten om meer omzet te genereren, kosten te besparen, risico’s te verkleinen, processen te versnellen en te innoveren.​

Wie in de digitale wereld het snelste leert, wint

De ontwikkeling en acceptatie van nieuwe technologieën gaat razendsnel en om daar als bedrijf succesvol mee om te gaan is het essentieel om continu te kunnen transformeren. De trainers van SGNM op het gebied van strategie, marketing, technologie en organisatie helpen jou en je bedrijf om te constant te blijven leren en te veranderen in een digitaal bedrijf.

Onze workshops & trainingen:

Growth hacking workshop

In de digitale wereld is het meer dan ooit essentieel om je klant centraal te stellen en je bedrijf te ontwikkelen op basis van diens behoeftes. Door gebruik te maken van growth hacking speel je slim in op deze behoeftes en laat jij jouw bedrijf structureel groeien. In deze workshop leren wij je hoe jij jouw marketing slim kunt inrichten en hoe je jouw bedrijf organiseert om hier succesvol mee aan de slag te gaan.

Artificial intelligence workshop

Artificial intelligence beïnvloedt alle aspecten van je bedrijf en op elk terrein zijn mogelijkheden om aan de slag te gaan met AI. Wij helpen bedrijven om na te kunnen denken over deze kansen en geven de know-how om vanuit artificial intelligence toepassingen na te denken over oplossingen. Zo werk je aan een gedeelde visie over AI binnen je bedrijf.

Digital mindset training

Digitale mogelijkheden krijgen steeds meer impact in de marketing, sales en customerservice. Aanpakken die voorheen succesvol waren blijken niet langer te werken of sterk aan kracht in te boeten, omdat digitale kanalen om een totaal andere mindset vragen. Stel je je daar niet voldoende op in met je bedrijf, dan mis je de boot. Met de Digital mindset training van SGNM zorgen we dat je bijblijft in de digitale wereld en begrijpt welke nieuwe gedachten, ideeën en werkwijzen er nodig zijn om jouw bedrijf ook in de toekomst succesvol te houden.