Marketing technology

De schakel tussen marketing, data en innovatie

Marketing technology stelt bedrijven in staat om marketing en sales op een slimme manier uit te voeren. Het maakt ultieme customer experience mogelijk door marketinguitingen te baseren op data en behoeftes van je klant. Zo blijf je de klant centraal stellen en verbeter je je marketingactiviteiten continu in de snel veranderende digitale wereld.

Reimagining marketing in the digital world

SGNM helpt je met het inrichten van jouw marketing technologie ecosysteem. We inventariseren je doelstellingen en zorgen dat de technologie bijdraagt aan jullie digitale visie. We geven inzicht in welke technologieën het beste passen bij jouw bedrijf en zorgen dat alles nauw met elkaar samenwerkt.

Hoe wij je helpen:

Intelligente customer journey

Iedere klant legt een unieke weg af naar de keuze voor jouw bedrijf, daarom zorgen wij dat de customer journey op een intelligente manier worden ingericht. Dit houdt in dat advertising, marketing uitingen, landing pages, websites en de complete communicatie gepersonaliseerd wordt, zodat klanten een unieke weg te zien krijgen die het beste aansluit bij hun behoeftes op elk moment van de reis.

Customer data platform

Data is het nieuwe goud en vormt de basis voor effectieve marketing. Wij helpen bedrijven met het bouwen van een customer data platform (dat aan alle AVG eisen voldoet), waarmee klantdata wordt verzameld. Met deze data optimaliseren we marketingactiviteiten en geven we inzicht in hoe je bedrijf opereert. Ook is deze data essentieel om in de toekomst te blijven innoveren met de klant als uitgangspunt.