Diensten

SGNM is jouw partner voor digitaal succes

Onze diensten

Wij helpen bedrijven door als digital partner toegang te geven tot alle kennis, talent en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in de digitale wereld. Van het transformeren van je team tot het bouwen aan innovatieve toepassingen. Alles om je bedrijf te laten groeien.

Strategie

Bedrijven digitaal toekomstbestendig maken door ze te helpen transformeren, innoveren en groeien in de digitale wereld.

Marketing

SGNM ontwikkelt effectieve marketingstrategieën en brengt bedrijven en klanten dichter bij elkaar.

Technologie

Wij maken technologische innovaties toegankelijk en ontwikkelen waanzinnige digitale klantervaringen.

Organisatie

SGNM adviseert en ondersteunt bedrijven bij het bouwen en laten groeien van een digitaal bedrijf.

Bouw een digitaal bedrijf

Nadat we jouw digitale ambities in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met jouw digitale strategie.
We ontwikkelen een roadmap waarmee jij je onderscheidt van je concurrenten en een sterke positie kunt claimen en verwerven in de digitale wereld.

Denk groot

Samen werken we aan een visie om jullie digitale ambities te realiseren. Met jullie kennis van de markt en onze kennis op het gebied van digitale transformatie, ontwikkelen we lange termijn doelen waarmee we jullie positie in de digitale wereld gaan vergroten.

Start klein

Wakker de startup in je bedrijf aan en experimenteer met nieuwe technologieën en oplossingen. We werken vanuit onderbouwde aannames en data, die we samen met jullie en jullie klanten testen. Geen lange ontwikkeltrajecten dus, maar focussen op zoveel mogelijk feedback om constant te verbeteren.

Groei snel

Door klanten onderdeel te maken van dit proces, innoveren we sneller en verkleinen we risico’s. Ook kun je op deze manier sneller omgaan met nieuwe ontwikkelingen en blijf je voorop lopen in deze snel veranderende wereld. Wie in de wereld van vandaag het snelste leert, wint.