Artificial intelligence

Wij helpen jouw bedrijf boven zichzelf uit te stijgen met artificial intelligence

Er worden voorspellingen gedaan dat artificial intelligence (AI) een grotere impact gaat hebben dan het internet. AI wordt zelfs al vergeleken met het nieuwe elektriciteit en data wordt gezien als het nieuwe goud. Onder andere op het gebied van sales, marketing en de interactie met klanten gaat artificial intelligence zorgen voor betere schaalbaarheid van producten en diensten, kostenbesparingen en nieuwe groeikansen.

De motor van de digitale wereld

SGNM maakt artificial intelligence toegankelijk en helpt je om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Artificial intelligence is een fantastisch middel, maar uiteraard geen doel op zich. Door de klant centraal te stellen en vervolgens AI toepassingen te bouwen, ervan te leren en deze constant door te ontwikkelen en te verbeteren zorgen we dat de toepassingen échte resultaten opleveren. Zo zorgen we ervoor dat artificial intelligence op een strategische en schaalbare manier wordt ingezet, zodat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Hoe wij je helpen:

Artificial intelligence strategie

We staan aan de vooravond van het gouden tijdperk van artificial intelligence. Er ligt een grote kans voor bedrijven om te profiteren van artificial intelligence en voor te lopen op hun concurrenten. Wij helpen bedrijven bij het inrichten van een artificial intelligence strategie om een visie te creëren over AI voor je bedrijf, maar ook om direct de eerste stappen te zetten om te profiteren van AI.

Artificial intelligence workshops

Artificial intelligence beïnvloedt alle aspecten van je bedrijf en op elk terrein zijn mogelijkheden om aan de slag te gaan met AI. Wij helpen bedrijven om na te kunnen denken over deze kansen en geven de know-how om vanuit artificial intelligence toepassingen na te denken over oplossingen. Dit doen we door workshops en trainingen over AI te organiseren, zodat je een gedeelde visie over AI kunt creëren binnen je bedrijf.

Artificial intelligence development

Wij ontwikkelen artificial intelligence toepassingen en maken AI toegankelijk voor onze opdrachtgevers. Zo bouwen we onder andere virtuele assistenten, beeldherkenningssystemen, machine learning toepassingen, sentimentanalyses en zelflerende marketingkanalen. Van custom AI systemen, tot het implementeren van third-party AI tools: wij zijn jouw partner voor het ontwikkelen van AI toepassingen.