Digital Partner

Exploring. Discovering. Shaping.

De wereld verandert
steeds sneller

Grote bedrijven die doorhebben dat de wereld steeds sneller verandert, investeren inmiddels fors in digitale teams, die werken aan innovaties en de digitale transformatie van het bedrijf. Voor veel middelgrote bedrijven is het echter lastig om om te gaan met de veranderingen die de digitalisering met zich meebrengt. Vaak omdat zij niet de middelen hebben om toegewijde teams op te zetten en bovendien ontbreekt het nogal eens aan tijd om dit grondig aan te pakken. SGNM helpt middelgrote bedrijven door als digital partner toegang te geven tot alle kennis, talent en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in de digitale wereld. Dat scheelt in investeringen en in tijd, zodat jij je op een plezierige manier bezig kunt blijven houden met je business.

Jouw digitale weg
naar succes

Nadat we samen jullie digitale strategie en lange termijn visie hebben gevormd, helpen we je als digital partner bij elke stap om je doelen te halen. Wij geloven in het experimenteren met nieuwe producten, diensten, business modellen en tools die in dienst staan van jouw lange termijn visie. Door te leren en te verbeteren blijf je continu innoveren en zorgen we er samen voor dat de experimenten uitgroeien tot toepassingen met echte toegevoegde waarde voor je bedrijf. Op deze manier helpen we je om sneller te innoveren, kosten te besparen en risico’s te verkleinen.

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent; it is the one most responsive to change."

Deze SGNM'ers
spreek je het snelst

Joost

Joost

Omnichannel Account Director
joost@sgnm.nl | LinkedIn
Bel: 085 – 00 30 334

Arie

Arie

Digital Transformation Consultant
arie@sgnm.nl | LinkedIn
Bel: 085 – 00 30 334

"Het vermogen van een bedrijf om te leren en dat snel om te zetten in actie, is het ultieme concurrentievoordeel."

Kennis delen

Wij geloven dat je als bedrijf continu moet blijven leren om succesvol te zijn. Ook zelf leren wij voor onze klanten als digital partner constant door om meer inzicht te krijgen in de digitale wereld, zodat we onszelf blijven verbeteren en jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Deze kennis delen wij in de SGNM Academy in de vorm van artikelen, presentaties en workshops. Leer meer over strategie, creatie, technologie en organisatie en blijf je bedrijf constant ontwikkelen.

Digital partner op maat

SGNM denkt strategisch met je mee en geeft je toegang tot de beste mensen om jouw doelen te behalen. Onze diensten lopen uiteen van het uitvoeren van jouw online marketing activiteiten tot het ontwikkelen van artificial intelligence toepassingen. Maar denk ook aan het trainen van je personeel om slimmer te werken of aan het ontwikkelen van nieuwe digitale producten.

Strategie

Bedrijven digitaal toekomstbestendig maken door ze te helpen transformeren, innoveren en groeien in de digitale wereld.

Marketing

SGNM ontwikkelt effectieve marketingstrategieën en brengt bedrijven en klanten dichter bij elkaar.

Technologie

Wij maken technologische innovaties toegankelijk en ontwikkelen waanzinnige digitale klantervaringen.

Organisatie

SGNM adviseert en ondersteunt bedrijven bij het bouwen en laten groeien van een digitaal bedrijf.

Shoppers die de enquête invulden vertelden dat meer praktische elementen van de ervaring, zoals productrecensies om het vertrouwen in de aankoop te vergroten en artikelen kunnen reserveren om in winkels te passen, de online klantreis stimuleren. Omgekeerd suggereren ze dat fysieke winkels de klantreis verbeteren door meeslepende omgevingen aan te bieden die minder gemakkelijk kunnen worden gerepliceerd in digitale kanalen. Bied interactieve en boeiende manieren aan om nieuwe aanbiedingen en producten te ontdekken.