Succescases

Als marketingpartner van onze opdrachtgevers zijn we trots op de resultaten die we samen realiseren

Geen gewone adviseurs

Wij zijn geen gewone adviseurs, maar als marketingpartner focussen we op de resultaten die jij nastreeft. Of het nu gaat om jouw business-to-business of business-to-consumer marketingvraagstukken, om online of offline marketing uitdagingen, om positionering, branding, leadgeneratie, product- en merkintroducties, de digitale transitie van je hele bedrijf enz.: samen met jou maken we er een succes van. Als partners. Jij met jouw expertise in jouw branche en jouw markt. Wij met onze expertise in marketing-, sales-, en klantenservice. Laat je verrassen met onderstaande voorbeelden!

Interieur van de Intersko winkel in Heerhugowaard
Consumenten

Digitale Strategie | Intersko

Uit een uitgebreid zoekwoordonderzoek bleek dat er veel meer zoekverkeer zit op alles wat er rondom voetproblemen en -klachten gebeurt, dan op schoenen zelf. Intersko was eerst meer een webshop, met focus op de producten. Op basis van het zoekwoordonderzoek hebben we de focus verlegd naar kennisdeling en met behulp van campagnes en nieuwe (informatieve) webpagina’s hebben we Intersko een nieuwe marktpositie gegeven als kennis- en informatiecentrum.

BEKIJK CASE

Digitale strategie | Financieringsgilde

Hoe onderscheiden wij Financieringsgilde van de vele aanbieders van financiële oplossingen? Waar veel banken ervoor kiezen hun eigen oplossingen centraal te stellen, heeft SGNM er tijdens de strategiebepaling samen met Financieringsgilde voor gekozen om een model te ontwikkelen waarin niet het aanbod van de bank, maar de vraag van het MKB (de klant) centraal staat.

BEKIJK CASE

"Meer leads, meer klanten, betere websites die beter gevonden worden met onze marketing partnerships."

Arie van Loopik
Ondernemer | Strateeg bij SGNM

SGNM Academy