Succescases

Als partner focussen we op resultaat en samen bouwen we aan echte impact.

Samen naar succes

SGNM helpt bedrijven om voorop te lopen in de digitale wereld. Jij met jouw expertise in jouw branche en jouw markt, wij met onze ervaring in strategie, marketing, technologie en organisatie. Wij zijn trots op deze samenwerkingen.

Online Strategie | Repair Care

Het succesvolle B2B-bedrijf Repair Care wilde graag ook consumenten bereiken. SGNM heeft alle mogelijkheden geïnventariseerd (o.a. omvang en kenmerken van de markt zelf, concurrenten, precieze doelgroep(en), positionering en prijsstelling) en op basis daarvan werd besloten een nieuwe, specifiek op de B2C-markt gerichte productlijn op te zetten: Eazyfix.

BEKIJK CASE

Digitale strategie | Financieringsgilde

Hoe onderscheiden wij Financieringsgilde van de vele aanbieders van financiële oplossingen? Waar veel banken ervoor kiezen hun eigen oplossingen centraal te stellen, heeft SGNM er tijdens de strategiebepaling samen met Financieringsgilde voor gekozen om een model te ontwikkelen waarin niet het aanbod van de bank, maar de vraag van het MKB (de klant) centraal staat.

BEKIJK CASE

"Meer leads en meer klanten door digitale toepassingen te ontwikkelen met als doel het leveren van de ultieme customer experience”

Sten Knaven
Digital Growth Consultant bij SGNM

SGNM Academy