Klaar met je studie? Word een échte online marketeer bij ons Digital Agency!

Traineeship Online Marketing

Succesvol worden in online marketing?

Je hebt (bijna) je HBO of WO opleiding in marketing, communicatie, bedrijfskunde of small business afgerond. En je bent op zoek naar een manier om je razendsnel te ontwikkelen tot volwaardig online marketeer. Want je hebt waarschijnlijk zelf al ontdekt: online marketing leer je echt niet tijdens je studie. Als succesvol bureau hebben wij ervaren dat het vak zich blijkbaar sneller ontwikkelt dan de studieprogramma’s van hbo’s en universiteiten. En daarom zoeken wij slimme en ambitieuze mensen, die bij ons als online marketing trainee het vak willen leren. Niet uit een boekje. Maar in de praktijk. En vanaf dag 1 direct aan de slag voor klanten, die soms hoge eisen stellen.

Betaald leren en zicht op een gave baan
In een periode van 7 maanden leren wij je de fijne kneepjes van het online marketing vak, waarbij je intensief dagelijks begeleid wordt door een kei van een online marketeer, die heel goed begrepen heeft hoe je de allerbeste kunt worden in online marketing. Iemand die er ook nog eens heel veel plezier in heeft om jou die kennis bij te brengen. En het mooie is: je krijgt er nog voor betaald ook! Doe je het goed, dan krijg je na 7 maanden een mooie job binnen ons snel groeiende bureau. Check ook even de video hieronder over de traineeship online marketing!

Wat doet SGNM Digital Agency?

Wij helpen succesvolle middelgrote en grote (internationale) bedrijven in heel Nederland met strategische omnichannel campagnes. Onze klanten zijn allemaal bezig om hun bedrijf online toekomstbestendig te maken. Samen met ons. De nadruk van de dienstverlening ligt daarbij op het benutten van de online kansen voor de marketing van onze klanten. Steeds vaker komt het daarbij voor dat wij van opdrachtgevers de vraag krijgen om ze te ondersteunen bij de ontsluiting van de kennis die in hun bedrijf aanwezig is. Zodat hún klanten daar hun voordeel mee kunnen doen. Wij zoeken constant naar toptalent voor ons digital agency en hebben daarvoor al meer dan vijf jaar een Traineeship Online Marketing!

Strategische omnichannel campagnes?
Klinkt misschien ingewikkeld, maar de invulling van deze online marketing vacature is reuze interessant. Ons doel is via een omnichannel benadering de optimale kanalen in te zetten en deze onderling naadloos te laten aansluiten bij elkaar om zo elkaar maximaal te versterken en een maximaal bereik in de doelgroep(en) te bewerkstelligen.

Als bedrijf kijken wij naar de volledige invulling van marketing voor onze klanten. Zo denken we ook mee over printadvertenties in combinatie met een juist getimede Facebookcampagne, maar ook een leadgeneratiestrategie in combinatie met een Google Ads-campagne.

SGNM:

Wat ga je doen tijdens de traineeship
online marketing?

Als trainee bij SGNM:

Wat vind je bij ons?

Genoeg over de inhoud van de traineeship online marketing. Hieronder vind je allerlei argumenten waarom SGNM als bedrijf jou verder brengt!

Solliciteren

Vervuld

Samen naar succes

SGNM helpt bedrijven om voorop te lopen. Help je mee?