Heb jij een passie voor digitale vormgeving en vind je ultieme gebruikerservaring belangrijk?

Digital Designer [vacature]

SGNM is op zoek naar een enthousiaste Digital Designer. Binnen ons digital agency werk je in jouw rol als Digital Designer samen met online marketing collega’s om de doelen van onze klanten te bereiken. Naast ons digital agency hebben we diverse platformen waar we je hulp hard nodig hebben. Op dit moment zitten we vol in de ontwikkeling van een grootschalig digital marketing platform voor marketeers, bouwen we een eigen retailwebshop en starten we een online lifestyle platform voor mensen met ADHD. Genoeg te doen dus!

Binnen ons digital marketing platform bouwen we slimme tools die marketeers helpen met hun marketingvraagstukken. Hiervoor publiceren we veel content, voor en achter een login. Met de tools die in ontwikkeling zijn geven we slim en geautomatiseerd adviezen aan marketeers. Hiervoor gebruiken we intelligente API’s, die via Google data genereren die door het systeem bewerkt worden tot kwalitatief hoogwaardige marketingadviezen.

sgnmbiedt

SGNM:

Wat ga je doen als Digital Designer bij SGNM?

Tijdens je werk ondersteun je de online marketeer bij de volgende werkzaamheden:

  • Advanced Custom Fields
  • Gravity Forms
  • WooCommerce (REST API)
  • Functions schrijven
  • Webhooks
  • Template design (Elementor i.c.m Hello Elementor)
  • Koppel je webshops met crm systemen als Exact Online

Als Digital Designer bij SGNM:

Wie is SGNM?

Wij brengen bedrijven naar het volgende digitale level. SGNM is een digital agency, in alles gedreven om de ultieme customer experience te creëren. Samen bouwen wij aan slimme, effectieve digitale oplossingen die mensen verbinden en bedrijven laten groeien. Zo helpen wij ambitieuze bedrijven om een blijvende impact te maken in de digitale wereld. Wij zijn gespecialiseerd in strategische marketing (adviserende functie richting klanten). Naast ons digital agency hebben we diverse platformen die we zelf en of in samenwerking met andere partijen doorontwikkelen.

DSC03309

Aanbod

SGNM is een jonge organisatie en aantrekkelijk om voor te werken. Niet alleen door de prettige en collegiale sfeer, maar ook vanwege de mogelijkheden die er zijn om je te ontwikkelen. Een afwisselende baan waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken, maar waar je ook een goede begeleiding krijgt van onze Experience Designer en consultants. Ons kantoor in Arnhem is bereikbaar met het openbaar vervoer.

De vacature is per direct beschikbaar. Voor vragen kun je contact opnemen met Sten Knaven (tel: 06 588 12 666).

Soort dienstverband: Fulltime

Nieuws, blogs & video's

Lees alles van je collega Brian
klantgegevens marketingcampagnes

4 soorten klantgegevens om jouw marketingcampagnes te verbeteren.

Klantgegevens verzamelen en analyseren? Dit zijn de 4 type gegevens die je helpen met het versterken van jouw marketingcampagnes.

Bekijk artikel →
dynamic_journey

Customerdata gebruiken voor een persoonlijke customer journey

Je winkelervaring en inhoud perfect afstemmen op de individuele behoeften van jouw eindklanten is vandaag de dag een van de belangrijkste doelen voor online marketeers. Geen enkele klant is hetzelfde. Waarom dan wel aan elke klant dezelfde webpagina of productpagina tonen? Dit kan anders!

Bekijk artikel →
CDP_inboundartikel

De opkomst van Customer Data Platforms (CDP)

Customer Data Platforms zijn bezig met een opmars om jouw data endpoints te verbinden. Maar bouw je een CDP of koop je een CDP? Lees verder.

Bekijk artikel →

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.

Heb je vragen?

‭(085) 003 03 34‬

Vraag naar Sten Knaven

of e-mail sten@sgnm.nl