Next step in marketing

Senior Online Marketeer [vacature]

Zeg nou zelf. Echt interessante Senior Online Marketeer vacatures bij marketingbureaus: die liggen niet voor het oprapen. Als je ze al tegenkomt, dan zijn ze vakinhoudelijk vaak toch net te smal, of te weinig aantrekkelijk qua klantvraagstukken, of ligt er een bureauvisie onder die weinig onderscheidend is in de markt. Herken je dit en ben je op zoek naar een job waarin het écht anders is? Bekijk dan snel deze vacature!

Als toonaangevend marketingbureau met een eigenzinnige en unieke omnichannel visie op het vak helpen wij uitsluitend succesvolle ondernemende nationale en internationale bedrijven en instellingen. Vaak met online marketingstrategieën, adviezen en campagnes; soms met offline oplossingen. Nog vaker met een uitgekiende mix van beide. Het gaat bij de omnichannel benadering wat ons betreft tenslotte niet om de vraag of wij bezig willen zijn met offline of online marketing, maar om het doel van onze klant.

Of het nu gaat om een brandingstrategie, een leadgeneratie-aanpak, een herpositionering, de introductie van een nieuw product in de markt of welk ander marketingdoel dan ook: samen met je collega’s bereik jij resultaten die er toe doen. Onze klanten geven je daarbij alle vertrouwen in hoe je die bereikt. Klanten die zelf wel weten hoe dat moet en jou als marketeer alleen maar in de weg lopen: die vind je bij ons dan ook niet. Wel zo prettig als je je vak serieus neemt!

Bij SGNM:

Wat ga je doen als Senior Online Marketeer bij SGNM?

Als Senior Online Marketeer bij SGNM:

Wat vind je bij ons?

Genoeg over de inhoud van de Senior Online Marketeer vacature. Hieronder vind je waarom SGNM als bedrijf jou verder helpt!

Nieuws, blogs & video's

Lees alles van je collega's
Wat is omnichannel?

Wat is omnichannel? Alles wat je wilt weten!

Omnichannel marketing: je komt het steeds vaker tegen. Maar wat is het nou eigenlijk precies? Wat is het verschil met multichannel en crosschannel? En waarom …

Bekijk artikel →
Vintage pile of cassette tapes with orange headphones on blue sofa

Nostalgiemarketing: de roep van de consument naar ‘die goeie oude tijd’

Ik zeg het eerlijk: wanneer ik een lijstje op social media voorbij zie komen in de trant van ‘Als je in de jaren 90 geboren …

Bekijk artikel →

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Heb je vragen?

  ‭(085) 003 03 34‬

  Vraag naar Arie van Loopik

  of e-mail arie@sgnm.nl