Heb jij een passie voor digitale vormgeving en vind je ultieme gebruikerservaring belangrijk?

Stage Design [vacature] / Digital / User Interface / Front-end

Ben jij op zoek naar een gave Digital Design/Front-end meewerkstage? Vanaf september 2022 of eventueel januari/februari 2023? Als je houdt van afwisseling, wilt werken aan allerlei mooie projecten en een gezellige werkplek ook belangrijk vindt, is deze vacature wat voor jou! 

Naast ons omnichannel marketingbureau hebben we bij SGNM diverse platformen waar we je hulp hard nodig hebben. Op dit moment zitten we bijvoorbeeld vol in de ontwikkeling van een grootschalig digital marketingplatform voor marketeers, bouwen we een eigen webshop en starten we een online lifestyle-platform voor mensen met ADHD. Genoeg te doen dus! Concreet hou jij je bezig met bijvoorbeeld het maken van wireframes in Figma (low fidelity), het verwerken van wireframes in Figma (high fidelity), het bouwen van basistemplates in WordPress en Elementor of Webflow, onderhoud van websites, het creëren van content voor onze klanten en het verfraaien van advertenties die onze marketeers maken. Je krijgt veel vrijheid om lekker creatief bezig te zijn en goede begeleiding.

sgnmbiedt
Stage design SGNM Arnhem: in dit kantoor kom je terecht

SGNM:

Hoe ziet jouw eerste dag bij SGNM eruit?

Als jij ‘s ochtends tussen half 9 en 9 uur aankomt op kantoor, begin je de dag met een lekker kopje koffie of thee. Daarna vertelt je collega Brian je waar je mag zitten en geeft je toegang tot je eigen @sgnm.nl e-mailadres. Ook vertelt hij je hoe je agenda werkt en welke tools het SGNM-team gebruikt om bestanden met elkaar te delen en met elkaar te communiceren. Tools zoals Slack, Figma en Notion mogen tijdens jouw stage niet ontbreken.

Als je alle benodigde software geïnstalleerd hebt op jouw laptop en je nieuwe collega’s hebt ontmoet, is het tijd voor de pauze! Bij SGNM eten we met z’n allen samen. Op sommige dagen wordt de lunch verzorgd, op andere dagen neem je zelf iets mee. Net als je klaar bent met eten en terug naar je plek loopt, word je gekidnapt voor een potje tafelvoetbal. Nu maar hopen dat je een klinker scoort voor het einde van je stageperiode, want anders moet je trakteren! Als je je eerste potje hebt gespeeld, schuif je aan bij Florian, je stagebegeleider voor het komende half jaar. Hij gaat je de fijne kneepjes van het vak leren. Tussen 5 en half 6 ga je weer moe maar voldaan naar huis toe, tenzij je eerste dag op vrijdag is, want dan is de kans groot dat er nog een gezellige vrijdagmiddagborrel is.

Wie ben jij?

Wie is SGNM?

SGNM is een omnichannel marketingbureau, in alles gedreven om de ultieme customer experience te creëren. Samen bouwen we aan slimme, effectieve digitale oplossingen die mensen verbinden en bedrijven laten groeien. Zo helpen wij ambitieuze bedrijven om een blijvende impact te maken in de digitale wereld. Wij zijn gespecialiseerd in strategische marketing (adviserende functie richting klanten). Naast ons omnichannel marketingbureau hebben we diverse platformen die we zelf en/of in samenwerking met andere partijen doorontwikkelen.

SGNM Arnhem: stage design/front end
DSC03309

Aanbod

SGNM is een jonge organisatie en aantrekkelijk om voor te werken. Niet alleen door de prettige en collegiale sfeer, maar ook vanwege de mogelijkheden die er zijn om je te ontwikkelen. Dit is een afwisselende stage waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken, maar waar je ook goede begeleiding krijgt van onze Digital Designer en marketeers. Ons kantoor in Arnhem is bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding.

De vacature is per direct beschikbaar. Voor vragen kun je contact opnemen met Sten Knaven (tel: 06 588 12 666).

Nieuws, blogs & video's

Lees alles van je collega's

B2b contentmarketing: dit is het en zo ga je er direct zelf mee aan de slag

Elke b2b-organisatie zou zich ermee bezig moeten houden, maar heel veel bedrijven doen het nog niet: contentmarketing. Met waardevolle content spreek je jouw doelgroep aan …

Bekijk artikel →
SEO letters omgeven door gele papiertjes bij een artikel over SEO tips

3 SEO-tips die je niet wilt missen!

SEO: Search Engine Optimisation. Het draait er hierbij om dat je zo goed mogelijk wordt gevonden in Google. Want: hoe hoger jouw pagina in de …

Bekijk artikel →
A notepad and an envelope made from recycled paper lie on a white surface with a sprig of a green plant. The concept is ecology, nature conservation, recycling, no waste. Selective focus. Copy space.

Ben jij voor dit jaar al klaar met SEO-contentmarketing? Misschien wel!

Heb jij dit jaar regelmatig content gemaakt? Dan hoef je nu voor de rest van het jaar waarschijnlijk niks nieuws meer te maken! Huh? Hoezo …

Bekijk artikel →

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Heb je vragen?

  SGNM Arnhem: stage design/front end

  ‭(085) 003 03 34‬

  Vraag naar Sten Knaven

  of e-mail sten@sgnm.nl